Sărbători Minunate 2017-2018!

Posted in: Articole Amakron, PARTENERI Started by

Sărbători Minunate 2017-2018!

 

christmas and happy new year 2018

Dragi parteneri,

La sfârșitul anului 2017, Amakron dorește să vă mulțumească pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o; sunteți o ilustrare a oportunităților pe piața muncii locale și naționale și o marturie a succesului.

Așa cum v-am demonstrat, Amakron oferă servicii de înaltă calitate, sprijină dezvoltarea companiilor cu care lucrează și reprezintă garantul confidențialității tuturor informațiilor de interes în relația cu partenerii.

Printre momentele remarcabile ale anului, menționăm: deschiderea unui birou nou în Centrul de Business Hermes, din București; aderarea ca membru la una dintre Camerele de Comerț cele mai de succes din țară – Camera de Comerț și Industrie Prahova și participarea, prin intermediul acesteia, la numeroase conferințe și întâlniri de afaceri și la Gala Topului Firmelor Prahovene 2017, precum și parteneriate strategice cu diferite instituții locale și naționale. De asemenea, am fost singura companie de Headhunting care a susținut parteneriatul “Împreună pentru Brașov” inițiat de Uniunea Națională a Patronatului Român – Centru Transilvania, fiind o oportunitate pentru a asigura sprijinul nostru în recrutarea și selecția de personal în acest proiect.

Vă mulțumim vouă, partenerilor și furnizorilor noștri, pentru sprijinul în buna desfășurare a activităților noastre și pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o.

Vă dorim Sărbători fericite și așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea și în 2018!

 


Va puteti inscrie la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos:

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact US

Nume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar telefon

Subiectul

Mesaj

Prin bifarea casetei alaturate, va exprimati acordul ca datele personale introduse să fie procesate de noi în temeiul Legii 677/2001, în scopul ofertarii si asigurării consultanței juridice și IT pentru alinierea companiilor la cerințele Regulamentului (UE) 2016/679, pentru o durată de 48 luni. Mai multe detalii aici.