De ce să alegeți firma Amakron?

Posted in: Solutii in HR Started by

De ce să alegeți firma Amakron?

solutia

Amakron este alegerea Dumneavoastră! Și spun asta cu siguranță! De ce să alegeți Amakron din multitudinea de firme de recrutare existente pe piața de profil, acoperită foarte bine de o plajă largă de companii, de la mari corporații cu resurse impresionante și până la firme mici și mijlocii? Contextul în care companiile vin cu aceleași pachete de servicii și împart o piață de resurse care până la urmă se dovedește a fi limitată în ansamblul său, cunoscut fiind faptul că nicio resursă de pe nicio piață nu este infinită și nici inepuizabilă, dimpotrivă toate resursele își ating limita lor la un moment dat și timp; în acest contex de competiție, companiile vin cu foarte multe campanii de promovare în spatele lor, foarte mult marketing și imagine, alocând foarte multe resurse de care dispun în acest sens, însă uitând de foarte multe ori că, în final, la baza celui mai simplu proces care definește o companie, o afacere, stă ECHIPA.

Iar aceasta este definiția OMULUI!

Mesajul este următorul: Afacerile sunt gestionate de oameni, cu atât mai mult în acest domeniu, iar oamenii definesc în cele din urmă Echipa, Compania, Business-ul și determină sau nu Succesul! Cu alte cuvine, „omul sfințește locul!” sau, mai bine zis, „în cele mai multe cazuri, succesul și reușita într-o afacere sunt determinate de calitatea oamenilor din echipă!”.

Și, ca să revin cu o concluzie la întrebarea „De ce să alegeți Amakron?”: esența companiei noastre constă într-o echipă motivată, puternică, calificată pe toate domeniile menționate, în care inițiatorii business-ului (eu fiind unul dintre ei) care au o experiență în domeniu de peste 10-15 ani, sunt implicați în mod direct în acest proces.

Dincolo de business-ul în sine și provocările pe care acesta le aduce zilnic în fața noastră, dincolo de afacerea în sine, care înseamnă bani, profit etc., implicarea noastră directă, a celor care am pus bazele acestei companii în întreg procesul de business (Recrutare), denotă un interes care depășește limitele materiale/existențiale; mai degrabă este un mesaj pentru cei care cred că afacerile de succes se pot iniția și derula prin intermediul altora (angajaților) și care nu cred că implicarea personală este de fapt centrul de greutate al companiei/afacerii respective. Implicarea noastră în dubla postură – de Antreprenori și Angajați – este laitmotivul pentru care AMAKRON este o companie de succes într-o afacere de succes și o promisiune certă că, nu peste mult timp, va deveni un jucător important pe piața de profil din România și extern, o dovadă că și afacerile de familie care pornesc de la zero în Romania pot ajunge peste timp… afaceri de succes internaționale!


Va puteti inscrie la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos:

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact US

Nume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar telefon

Subiectul

Mesaj

Prin bifarea casetei alaturate, va exprimati acordul ca datele personale introduse să fie procesate de noi în temeiul Legii 677/2001, în scopul ofertarii si asigurării consultanței juridice și IT pentru alinierea companiilor la cerințele Regulamentului (UE) 2016/679, pentru o durată de 48 luni. Mai multe detalii aici.