Ce va poate oferi Amakron?

Servicii de calitate pentru compania dumneavoastra

Amakron inseamna calitate, reactivitate la nevoile dumneavoastra, furnizare de servicii in sistem Just in Time, productivitate si, nu in ultimul rand, o politica de preturi competitiva. Toate aceste atuuri ne aduc fata in fata, pe noi, Amakron, si pe dumneavoastra, Clientul, intr-un context de piata in care dinamica fortei de munca solicita din partea tuturor mult profesionalism, competenta, seriozitate si consolidare a businessului pe termen lung.

Head Hunting / Executive Search

Cel mai adesea este dificil sa gasiti o persoana de mare calibru, cu o experienta profesionala prodigioasa si cu abilitati tehnice de lucru deosebite, prin metode traditionale de recrutare.

Leasing de personal

Leasing-ul de personal, numit oficial muncă temporară, este activitatea prin care o companie de resurse umane pune la dipoziția unei firme, indiferent de domeniu de activitate, personalul calificat de care aceasta din urmă are nevoie pentru o anumită perioadă de timp.

Recrutare si Selectie Specialisti

Intreaga echipa de recrutare este disponibila pentru a va oferi solutii personalizate. Baza noastra…

Evaluarea Pesonalitatii cu Hogan si Arch Profile

Este standardul industriei pentru evaluarea deraierelor – tendinte comportamentale…

Consultanta in HR

Administrarea personalului si serviciile de salarizare implica un consum semnificativ de timp si resurse pentru a asigura aplicarea corespunzatoare…
[/vc_row]
[/vc_row]