executive-search

Head Hunting – Există situații în care aveți nevoie de o persoană de mare calibru, cu o experiență profesională prodigioasă și cu abilități tehnice de lucru deosebite. Cel mai adesea este dificil să găsiți o astfel de persoană prin metode tradiționale de recrutare. Prin urmare, noi, Amakron, ne adresăm direct persoanei-cheie care tinde să aibă rezultate profesionale foarte bune și este calificată, indiferent dacă își caută activ sau nu un loc de muncă. Avem o bază de date impresionantă, cu oameni de la companii de top din România, din care putem alege specialiști, directori și manageri.

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a vâna în mod eficient și de a atrage cele mai bune talente din întreaga lume. Procesul nostru de head hunting / executive search începe printr-o bună înțelegere a cerințelor dumneavoastră de afacere, cultură organizațională și de recrutare. Echipa Amakron este formată din profesioniști cu înaltă calificare, cu abilitatea unică de a identifica candidații din cadrul unor organizații extrem de complexe. Garantăm confidențialitate de ambele părți și vă asigurăm că eforturile noastre de căutare sunt rapide, direcționate și eficiente. Acesta este motivul pentru care Amakron este singura companie de Executive Search care oferă garanții tuturor partenerilor cu care colaborează.

Procedura noastră de căutare este total transparentă. Vă garantăm că veți fi întotdeauna informați și că vă vom ține la curent cu fiecare etapă a proiectului, oferindu-vă un raport săptămânal complex. Metodele noastre de comunicare transparente vă oferă asigurarea că acționăm atât profesional, cât și cu încredere strictă.

Oferim partenerilor noștri o listă scurtă cu cei mai buni oameni din industrie, într-un interval de timp dat și apoi, pentru a garanta profesionalismul și competența candidatului desemnat, asigurăm că acesta va rămâne pe postul lui un interval minim de timp.

Executive Search – Acest segment este unul dintre elementele-cheie ale afacerii noastre. Procedura este diferită și are o abordare unică pentru fiecare loc de muncă. Candidații sunt intervievați în mod secvențial de mai mulți recrutori, aplicăm teste de competențe încrucișate, factori de risc, motivații, cu scopul unic de a oferi o imagine de ansamblu asupra capacităților candidaților. Referințele sunt analizate temeinic, fără a interveni în niciun fel în concluzia investigației și fără a încălca viața privată/intimitatea candidaților.

Ne angajăm să căutam excelența, iar scopul nostru este să oferim clienților noștri cei mai buni profesioniști din domeniu. Avantajul nostru competitiv se bazează pe: expertiza și pasiunea specialiștilor noștri din diverse industrii, rigurozitatea procedurilor, precum și cele mai înalte standarde de calitate și confidențialitate.