Executive Search

EXECUTIVE SEARCH

Există situații în care aveți nevoie de o persoană de mare calibru, cu o experiență profesională prodigioasă și cu abilități tehnice de lucru deosebite. Cel mai adesea este dificil să găsiți o astfel de persoană prin metode tradiționale de recrutare. Prin urmare, noi, Amakron, ne adresăm direct persoanei-cheie care tinde să aibă rezultate profesionale foarte bune și este calificată, indiferent dacă își caută activ sau nu un loc de muncă.

RECRUTARE ȘI SELECȚIE SPECIALIȘTI

Întreaga echipă de recrutare este disponibilă pentru a vă oferi soluții personalizate. Baza noastră de date și experiența ne ajută să vă oferim cei mai buni candidați în cel mai scurt timp.

EVALUAREA PERSONALITĂȚII CU HOGAN ȘI ARCH PROFILE

Identifică obiectivele principale, valorile, motivațiile și interesele care determină ce fel de muncă îndeplinesc oamenii cel mai bine, modul în care aceștia se încadrează într-o organizație, ceea ce îi motivează și tipul de persoane cu care le place să interacționeze…

CONSULTANȚĂ ÎN HR

Administrarea personalului si serviciile de salarizare implica un consum semnificativ de timp si resurse pentru a asigura aplicarea corespunzatoare a legislatiei muncii curente.

LEASING DE PERSONAL

Leasing-ul de personal, numit oficial muncă temporară, este activitatea prin care o companie de resurse umane pune la dipoziția unei firme, indiferent de domeniu de activitate, personalul calificat de care aceasta din urmă are nevoie pentru o anumită perioadă de timp.