TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A PAGINII WEB www.amakron.com

AMAKRON SRL („AMAKRON”) vă mulțumește că ați ales să vizitați site-ul nostru: www.amakron.com („Site”). Cu speranța că, în cadrul vizitei dumneavoastră, veți afla informații utile proiectelor și scopurilor urmărite, continuarea accesării Site-ului implică acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile de mai jos.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Prin continuarea accesării paginilor ce formează Site-ul, recunoașteți calitatea de proprietar exclusiv al AMAKRON asupra tuturor drepturilor de proprietate intelectuală aferente conținutului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la: poze, texte, articole, schițe, ilustrații, clipuri audio sau/ și video, mărci, desene industriale sau modele, inclusiv modalitatea de prezentare a acestora în cuprinsul Site-ului, și agreați a nu folosi vreunul dintre elementele Site-ului fără acordul expres prealabil al reprezentanților AMAKRON.

AMAKRON deține toate drepturile de autor referitoare la oricare dintre elementele Site-ului, inclusiv asupra oricăror texte, imagini sau linii de cod software, cu excepția mărcilor colaboratorilor și clienților noștri utilizate de AMAKRON pe Site cu acordul acestora.

Publicarea elementelor componente ale conținutului Site-ului nu reprezintă un acord al AMAKRON pentru preluarea sau utilizarea în orice mod a elementelor Site-ului. O astfel de utilizare va putea fi agreată de la caz la caz, în urma contactării reprezentanților AMAKRON.

Orice utilizare a oricăror elemente cuprinse în Site care nu este aprobată de AMAKRON va da dreptul la angajarea răspunderii utilizatorilor pentru eventualele prejudicii cauzate.

  1. Politica privind Datele Personale

Accesarea Site-ului implică un transfer automat de date necesare funcționării acestuia. În afara acestor date, care nu au caracter personal, AMAKRON nu prelucrează alte date cu caracter personal. În acest scop, Politica privind Datele Personale face parte integrantă din prezentele Termeni și Condiții.

  1. Limitarea răspunderii față de conținutul altor Site-uri

Site-ul poate conține legături către alte pagini web sau alte resurse care nu sunt proprietatea AMAKRON. AMAKRON nu controlează conținutul niciunuia dintre aceste site-uri sau asupra resurselor ce pot fi accesate prin intermediul acestora. Prin urmare, AMAKRON nu își asumă răspunderea pentru valabilitatrea legăturilor sau pentru conținutul site-urilor, indiferent dacă acestea cuprind materiale publicitare, servicii, bunuri, software, informații sau orice alte elemente disponibile pe sau prin intermediul acestora.

AMAKRON nu poate fi ținut răspunzator pentru prejudiciile de orice natură cauzate de accesarea unei legături afișate pe Site. Prin accesarea acestor link-uri, agreați în mod expres faptul că înțelegeți posibilele efecte negative pe care le poate avea accesarea link-urilor și eliberați AMAKRON de orice răspundere cu privire la eventualele prejudicii cauzate.

AMAKRON face toate eforturile pentru a verifica conținutul Site-ului astfel încât acesta să nu conțină programe software de tip virus, malware, adware, trojan horse sau altele asemănătoare. Cu toate acestea, AMAKRON nu poate fi ținut răspunzator pentru infectarea aparaturii de acces sau conexe utilizate de către vizitator, existența acestor programe fiind, de cele mai multe ori, imposibil de detectat.

  1. Limitarea răspunderii față de conținutul Site-ului

Site-ul are exclusiv un scop informațional și nu reprezintă un angajament formal al AMAKRON, indiferent de informațiile pe care le conține la un moment dat. Informațiile, datele, schemele, produsele, desenele și orice alte elemente prin care se detaliază activitatea AMAKRON nu sunt prezentate în scopul înlocuirii înțelegerilor contractuale pe care AMAKRON le va semna cu fiecare client, colaborator sau angajat în parte.

Singurul element ce reprezintă o parte a unei eventuale înțelegeri contractuale între AMAKRON și clienții săi, este reprezentat de documentul Condiții Generale, accesibil de pe Site. Cu toate acestea, Condițile Generale vor putea fi considerate obligatorii față de AMAKRON numai în situația în care documentele contractuale conțin o trimitere la acestea.

AMAKRON nu poate fi ținut responsabil pentru o utilizare a informațiilor cuprinse în Site, în afara unei relații contractuale agreate de reprezentanții noștri. Pentru evitarea oricărui dubiu AMAKRON nu își asumă răspunderea și vizitatorul eliberează de orice răspundere AMAKRON, pentru orice utilizare a oricărui produs, text, informație, schiță etc. cuprinsă, indiferent de formă, prin poze, text sau desene, pe Site, în afara unei înțelegeri contractuale cu AMAKRON. Eventualele prejudicii cauzate de o astfel de utilizare nu pot fi imputate AMAKRON.

  1. Diverse

AMAKRON își rezervă dreptul de a modifica elementele Site-ului, acestea urmând a reflecta informațiile pe care AMAKRON dorește să le furnizeze vizitatorilor la un anumit moment dat.

Cu stimă,

Echipa Amakron